Vårt program


SANE CAMP


Sane Camp BAS kostar ungefär som 3 PT timmar på gymmet 

Här får du utifrån dina önskemål ett skräddarsytt kostupplägg som hjälper dig till ökad kroppslig hälsa.

Tanken bakom kostupplägget är att det ska vara riktig mat som man blir mätt av och som gör gott för kroppen, utan att behöva utesluta vissa livsmedel eller din favoriträtt.

Ett koncept som enkelt ska kunna bli en livsstil även efter periodens slut.

Det ingår även ett specialanpassat träningsschema som tas fram efter dina önskemål och din kapacitet till träning. Här är det du som avgör vad som är en rimlig träningsmängd för dig. Tänk på att detta är starten på resten av ditt liv och programmet ska vara hållbart i din vardag även efter dessa tio veckor.

I vår slutna Facebook grupp kommer du att få pepp, tips, information och feedback ifrån SANEs PT och Kostrådgivare så att du ska kunna få en djupare förståelse för ditt program och därmed de absolut bästa förutsättningarna för att du ska fortsätta med sunda val och vanor även efter programmet.

Dessutom får du chansen att träffa massa nya vänner som gör samma resa som du själv och kan vara ett bra stöd och support under periodens gång.


Programstarterna ligger fördelat över året om tre perioder. En start direkt efter nyår. Årets andra 10-veckors program ligger under våren och avslutas lagom till midsommar.

Det tredje kommer perfekt efter sommarens sista grillpartyn och man känner att kroppen behöver struktur och godare vanor, så detta startar i början av september.


Det finns två nivåer att välja på i alla våra programstarter. En som vi kallar nivå BAS och en PREMIUM.

Båda nivåerna innehåller så klart båda tillgång till vår uppskattade RECEPTBANK och anpassad TRÄNING/VARDAGSMOTION.

Det som ingår i nivå PREMIUM är att du får din träning anpassad att utföras BÅDE på träningsanläggning och hemma.

Du får även skicka in dina favoritrecept och få dem omräknade efter dina mått i receptbanken.

I denna nivå får du även en personlig coaching varje vecka med möjlighet att kunna få ytterligare vägledning i din hälsoresa.

Du kommer också att få erhålla en prenumeration på receptbanken i TRE månader efter avslutat program. Där kommer du att kunna fortsätta laga alla härliga rätter i exakt den mängd som just du behöver för att fortsätta hålla den nivå som du nu uppnått med SANE Camp.

In it to win it